CMADFI-tapahtuma on onnellisesti ohi ja keräämme nyt palautetta ensi vuoden tapahtumaa varten. Olemme saaneet jo 37 vastausta, mutta se ei riitä, haluamme lisää! Vastausaikaa on vielä reilu viikko jäljellä, eli vastaathan sinäkin 14.2. mennessä (voit vastata vaikka useita kertoja jos uusia ajatuksia putkahtelee mieleen vastattuasi).

​

Otteita palautteista:

”Osallistuin kiinnostavan…

Lue lisää

Tämä kirjoitus on julkaistu alkuperin Helin blogissa: Some-kuplassa ja vähän sen ulkopuolellakin

Lue lisää
​

Olen nyt neljättä kertaa järjestämässä CMADFI-tapahtumaa.

Ensimmäisellä kerralla, vuonna 2012, tapahtuma polkaistiin pystyyn noin 3 viikon varoajalla ja saimme Tampereen teknilliselle yliopistolle päivän aikana noin 15 henkilöä. Laatu kuitenkin korvasi määrän ja ensimmäisen kerran osallistujien kanssa valmistelimme seuraavaa tapahtumaa lähes vuoden verran ja Tampereen Rosendahliin kokoontui vuonna 2013 noin…

Lue lisää

Yhteisömanagerien arvostuspäivänä 27.1.2014 järjestetyssä CMAD.fi -tapahtumassa saivat kokeilunhaluiset tehtäväkseen erilaisia pikkuaskareita. Susanna Heikkinen ja Johanna Hytönen innostuivat kokeilemaan livebloggausta Flocklerilla, joka oli ensimmäinen livebloggauskokemus molemmille. Tapahtumaa edeltävänä perjantaina Toni Hopponen opasti Google Hangout -yhteyden kautta Susannaa ja Johannaa livebloggauksen saloihin. Sovimme etukäteen bloggaavamme rennolla otteella pilke silmäkulmassa. Työvuoroja jaettiin…

Lue lisää

 

Yksi yhteisömanagerin työn polttopisteistä on ihmisten aktivoiminen ja osallistaminen mukaan yhteisön toimintaan. Sama tavoite yhdistää niin asiakasyhteisöjen, ammattilaisverkostojen kuin organisaation sisäisen yhteisönkin fasilitoijaa.

Ilman ihmisten antamaa tieto- ja taitopanosta yhteisöllä ei ole mitään - paitsi ehkä alusta ja keko pystyynkuollutta statistiikkaa.

Millainen käsitys Sinulla yhteisömanagerina on yhteisösi jäseniä motivoivista tekijöistä?

Lue lisää

Kuten CMADfi -päivän yhteydessä keskusteltiin, yhteisömanageri hyötyy paljon inhimillisen käyttäytymisen ja sen perusperiaatteiden ymmärtämisestä.

Jos ajatellaan johtamistaitoa, alusta- ja somevälinetuntemus on usein tarpeen ja analytiikka suorastaan välttämätöntä, mutta ne ovat vasta osa yhteisökuutiosta. Seuraava sivu on markkinoinnin aluetta. Suurimmat silmäluvut tässä nopassa menevät klassisille ihmistieteille, joista kenties tärkeimpinä psykologia

Lue lisää

Kokosimme Fb-ryhmän kautta bloggaajien mietteitä CMADFi -päivästä - mitä tarttui mukaan, mikä puhutteli, mitä tarvittaisiin lisää? Kiitos kaikille tapahtumaan läsnä- ja etäosallistuneille ja erityiskiitokset livebloggaajille, jutuntekijöille ja koko järjestävälle porukalle Janhosen Johannan johdolla!

 

Marko Suomi, Walk Among Digital: CMADFi 2014 - mitä jäi käteen sekä jatkopohdintana Yhteisömanageroinnin pimeät puolet

Vesa…

Lue lisää

Ladataan…